Home
Nordlys Massage
Berørings Betydning
Hvad Gør Massage Godt For
Priser og Betaling
Kontakt
Virksomhedsordning
Gæstebog
 





Som regel tager jeg klienter mandag - torsdag, kl. 10.00, 12.00, 14.00 og 16.00.

Selvom behandlingen tager ca. 75 minutter, sætter jeg 2 timer af til hver klient, så der er tid nok til en kort forsamtale, behandlingen samt lidt stille tid for klienten bagefter, som er vigtigt.

Nordlys Massage er udviklet af Anne & Philip Neess, som har mere end 30 års erfaring som underviserere i massage og personlig udvikling.

Nordlys Massage®
er et moderne, all-round behandlingssystem, som forener klassisk massage med en kropspsykologisk og energetisk forståelse af kroppen.
Nordlys Massage® er behagelig og dyb, og hvad enten det handler om at skabe sundhed og velvære, behandle stress og spændinger, skavanker og sygdomme, er det altid hele mennesket, der er i fokus.

Den Klassisk Nordlys Massage er altid en fuldkropsmassage. Massagen foregår med lette og lidt dybere strøg og, når jeg er færdig med massagen, samler, renser og balancerer jeg din krop.

Massagen tager ca. 75 minutter.

Det er som regel mest behageligt ikke at have tøj pa under massagen. Jeg dækker de områder af din krop jeg ikke masserer med et lagen og/eller et håndklæde. Du kan beholde trusser og bh på, hvis du ønsker det. Hvis du beholder trusser og bh pa, vil jeg gerne flytte lidt på tøjet under massage, hvis det er ok.

Du skal sige til, hvis der er noget du ønsker anderledes under massagen, fx. hvis det gør øndt, eller du gerne vil have, at jeg går dybere.

Obs! Medbring venligst 2 lagner og 1 håndklæde (ca. 50x90 cm.) - ellers kan de lejes for kun 20kr.

Telefon tid:
mandag - torsdag imellem kl. 8.00 - 9.30
Jeg arbejde alene, og er optaget næsten hele dagen med at give massager. Derfor er det som regel svært at tage telefonen inden for normal åbningstid.

Email er som regel den bedste måde for tidsbestilinger. Email er "altid åben".
Send venligst en mail "når som helst du vil", og jeg svarer snarest.

Lidt om J. D. Malaix Haring
Jeg stammer fra Santa Fe, New Mexico. Jeg har lært massage for mange år siden af flere af mine venner, som er uddannede på Dr. Jay Sherer's School of Natural Healing Arts.


Efter mange års erfaring med at give massage til min familie og mine venner gik jeg på Nordlys Massage Skole for at blive din Nordlys Massør.

Malaix Wellness Massage v/ J. D. Haring
J. D. (Malaix) Haring
Stavtrupvej 221 B
8260 Viby J
tlf.: 2273 3270
email:
Wellness@jdharing.com
CVR: 36340789


 
Top